Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal De Flippers

Op onze peuterspeelzaal zijn kinderen van 2 tot 4 jaar welkom om minimaal 2 ochtenden in de week met elkaar te komen spelen. Net als het kinderdagverblijf is de peuterspeelzaal een goede voorbereiding op het basisonderwijs.
Onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers krijgen de peuters alle gelegenheid zich te ontwikkelen op sociaal, emotioneel en motorisch gebied. 

Wij werken volgens de richtlijnen van het VVE programma Peuterplein. 
Spelen bij de peuterspeelzaal is niet alleen leuk voor peuters, ze leren er ook een heleboel. Spelletjes stimuleren de motoriek en creativiteit van kinderen en de aanwezigheid van andere kinderen nodigt uit tot samen spelen.

Peuters hebben behoefte aan regelmaat en herkenning. Wij werken daarom met een duidelijke dagindeling. Dit geeft peuters houvast, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. De peuters spelen in hun eigen groepsruimte onder begeleiding van ten minste twee vaste pedagogisch medewerkers, die de kinderen goed kennen. Zo bieden wij de peuters een veilige, vertrouwde omgeving om te spelen en ontdekken.

De openingstijden zijn van 8.30 tot 11.45 uur. Het eerste en laatste kwartier is voor het halen en brengen.
Vakanties en nationale feestdagen is de peuterspeelzaal gesloten.

Wanneer de groepsgrootte dit toelaat, kan een gereserveerde dag geruild worden, of u kunt uw kind een dag extra laten spelen tegen betaling.

Benieuwd naar een dag op de peuterspeelzaal? Klik hier

Bij de peuterspeelzaal leren kinderen spelenderwijs samen met Raai de kraai, volgens de richtlijnen van VVE Programma Peuterplein!