Over ons

De start

Kindercentrum De Flippers is in 2010 opgericht door Nikita en Marga. Startende met een peuterspeelzaal en een BSO in basisschool De Dubbeldekker.

Na 7 jaar hebben wij ons gevestigd op een ‘eigen stekkie’ en onze droom compleet gemaakt! Een Kindercentrum waar kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar zich thuis voelen en met plezier naar toe komen! Sinds september 2021 is Marga gestopt bij het kindercentrum.

Wij stellen ons graag even voor!

“Mijn naam is Nikita Mulder. Ik ben 33 jaar en woon samen met Raymond. Sinds augustus 2016 zijn wij ouders van een zoon genaamd Sjoerd en in januari 2019 is onze dochter Fleur geboren. Wij wonen op een heerlijke plek in de Meenten. In 2007 heb ik mijn SPW4 diploma behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Naast het werken met kinderen ga ik er graag op uit met mijn gezin en/of vrienden”

“Mijn naam is Annemarie en ben 35 jaar. Ik woon samen met Rijk en onze dochter Sanne (’15) en zoon Yori (’18) in de Gouwen in Almere Haven.
Na eerst 3 jaar stage te hebben gelopen bij Kindercentrum De Flippers ben ik in 2015 na het behalen van mijn diploma in dienst gekomen.
Wanneer ik niet hoef te werken ga ik er graag op uit met Sanne en Yori, heerlijk weg met het gezin. Maar tegen een dagje bankhangen zeg ik geen nee.”

“Mijn naam is Caroline. Ik ben 41 jaar oud, sinds september 2016 werkzaam bij Kindercentrum De Flippers, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben wij 2 kinderen, Stijn is 15 jaar en Maud inmiddels alweer 12 jaar. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig gezellig uit eten en naar de film, lees ik graag een goed boek, maar het liefst breng ik tijd door met mijn gezin. Lekker met elkaar leuke dingen doen zoals, zwemmen, fietsen, spelletjes of andere activiteiten.”

“Mijn naam is Tamara, ik ben 37 jaar en woon samen met mijn man in Almere Haven. In de afgelopen jaren heb ik mijn diploma onderwijsassistent afgerond, maar ben mijn hart verloren in de kinderopvang. Werken met kinderen geeft mij veel voldoening. Het verzorgen, begeleiden, stimuleren en uitdagen van kinderen vind ik fantastisch. Ik werk nu 8 jaar in de kinderopvang en ben nog lang niet uitgekeken. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan winkelen met vriendinnen en lekker bankhangen met mijn man.”

“Mijn naam is Jeanette. Ik ben 40 jaar en heb drie kinderen. Mijn hobby’s zijn genieten van de leuke dingen in het leven zoals met mijn vriend en de kinderen naar het strand gaan, winkelen enz. Psychologie vind ik erg interessant, daar lees ik graag over. Ik werk op de baby-dreumesgroep en vind het leuk om te zien hoe kinderen op elkaar reageren waardoor o.a. vriendschappen ontstaan. Ik vind het superleuk om te zien hoe de kinderen met verschillende karakters en hun eigen kwaliteiten ontwikkelen tot allemaal unieke persoonlijkheden.”

“Mijn naam is Diana en samen met mijn partner woon ik in Almere Haven. In 2000 heb ik mijn spw-diploma behaald en sindsdien werk ik met veel plezier en liefde in de kinderopvang. Sinds mei 2018 ben ik leidster bij De Flippers. Het contact met de kinderen, elk uniek, geeft mij veel energie. Om hen te zien en helpen ontwikkelen daar geniet ik van! Naast mijn werk lees ik graag een goed boek, ben ik creatief en gek op puur koken.”

“Mijn naam is Nancy. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Muziekwijk. In 2017 heb ik mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Kindercentrum De Flippers waar ik het erg naar mijn zin heb. Naast het werken met kinderen vind ik het ook leuk om uitstapjes te doen met familie/vrienden en creatief bezig zijn.”


“Mijn naam is Domenica, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn twee kinderen Bentley(’17) en Sonny(’18) in Almere Haven. Ik heb in 2019 de thuisstudie pedagogisch medewerker kinderopvang afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij De Flippers en na het behalen van mijn diploma mocht ik hier mijn contract ondertekenen en dus blijven!
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om er met de jongens op uit te gaan, spelletjes te spelen of gewoon even mijn voetjes omhoog en helemaal niks doen.”

“Ik ben Esther en woon met mijn 2 kinderen in Almere, waar ik al meer dan 15 jaar met veel plezier binnen de kinderopvang werkzaam ben. Ik hou van lekker eten en de gezelligheid met mijn gezinnetje waar mijn kinderen voorop staan.
Met veel enthousiasme mag ik nu mijn werkzaamheden voort gaan zetten bij Kindercentrum De Flippers waar ik op maandag, woensdag en vrijdag de baby-dreumesgroep zal komen versterken. Elk kind is uniek met zijn/haar kwaliteiten, daarom vind ik het belangrijk en mooi om persoonlijke aandacht voor de kinderen te hebben in een veilige en gezellige omgeving. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun eigen ontwikkeling waarbij elke dag weer anders is. Ik ben blij dat ik bij dit super leuke team met gedreven collega’s mijn werkzaamheden kan voortzetten en de zorg voor jullie dierbare bezit mag overnemen.”

“Mijn naam is Estelle en ben 54 jaar. Ik woon samen met mijn man Robbert en mijn drie kinderen Shanice, Myron en Ziarra. Ik werk al 30 jaar met kinderen. Hiervan heb ik 10 jaar als kraamverzorgende gewerkt. Ik werk heel graag met baby’s en dreumesen want die hebben je echt nodig. Het is heel fijn om ze die liefde, warmte en geborgenheid te geven. Het is ook mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier. Sinds vorig jaar werk ik op maandag, dinsdag en vrijdag bij De Flippers wat ik met veel plezier doe. Naast mijn werk hou ik heel veel van salsa dansen. Luieren op de bank en films kijken vind ik ook niet erg. “

 

“Mijn naam is Valerie, ik woon samen met mijn jongens Finn en Dann in het heerlijke Almere Haven waar ik ben geboren en getogen. (Ook op de Ambachtsmark toevallig) Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Mijn hart ligt nog steeds bij het werken met kinderen waarbij ik plezier maken het allerbelangrijkste vind. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden of familie, ben ik creatief, sport ik graag en heb ik eigenlijk teveel hobby’s waar ik weinig aan toe kom. Het allerliefste breng ik mijn vrije tijd door met mijn kinderen” 

“Mijn naam is Lincey en ik ben 26 jaar. Ik woon sinds kort met mijn vriend in Almere Haven. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker 4 gevolgd. Ik ben nu werkzaam op de peutergroep ter vervanging van zwangerschapsverlof. Hierna zal ik weer terugkeren naar de BSO. Voorheen heb ik op vele verschillende groepen gestaan zowel op de peuter en dreumes groep. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn!  

Het team